Starbounds Kennel & Katteri

Jag har en liten uppfödning av Chinese Crested Dog och Perser/Exotic. Vi finns i Kristanstad, Skåne. Kattungar väntas 2017! Kontakt: mollydrozd@hotmail.com

23 December

Publicerad 2014-12-23 21:00:28 i Belle,

En mysig men lite stressig dag, såhär dagen innan julafton. Belle ligger nybadad och sovande bredvid mig. Idag blev det både långpromenad och hundbus. Vill önska er en riktigt god jul & gott nytt 2015! 

Långpromenad i Knislinge

Publicerad 2014-12-14 15:33:07 i Allmänt,

Idag tog vi bussen till Knislinge, väl framme blev det en lång skön promenad i skogen. Som sällskap hade vi ena halvan av Top Boston's kennel :)
 
 
 

11 December

Publicerad 2014-12-11 21:20:08 i Belle,

Nu har vi snart betat av halva december. Ingen snö ännu, men jag njuter av stadens fina lysande dekorationer när jag går mina kvällsrundor. Så lite ljust har vi ändå. Belle har blivit sådär charmigt vinterblek i huden och är nu mer grå än svart, men lika fin ändå! Kennelns perserkatt har hunnit fylla 1 år. Och jag har alldeles glömt att presentera andra halvan av Starbounds kennel, men det får bli i ett annat inlägg. I väntan på det kan ni spana in henne på denna länken.
 
Men tillbaka till Belle... Inga tecken på löp ännu vilket är väntat, förhoppningsvis sker det i januari som beräknat. Det skulle varit så typiskt om höglöp inträffar på julafton eller nyår, så håll tummarna att hon kniper igen ;)

Bjuder på en bild på min vinterbleka skönhet, tagen igår:

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela