Starbounds Kennel & Katteri

Jag har en liten uppfödning av Chinese Crested Dog och Perser/Exotic. Vi finns i Kristanstad, Skåne. Kattungar väntas 2017! Kontakt: mollydrozd@hotmail.com

Har din hund en favoritleksak?

Publicerad 2014-11-23 11:34:00 i Belle,

Min har det definitivt...
 
En kall vinterdag på en resa upp mot Örebro för rasklubbsmöte, stannade vi till i Jönköping för att sträcka på benen. För mig blev det mest en övning i att inte dratta i backen, den isiga parkeringen och mina klackar gjorde allt för att fälla mig. Nåväl. Vi besöker djuraffären bredvid och tänker att detta blir bra socialträning för valparna. Ja, Belle var bara en liten skit när detta utspelade sig.

Bestämde mig för att hon själv fick välja leksak och när hon valt ett lila gosedjur i form av en apa var jag lite skeptisk. Gosedjuret var nämligen tre gånger så stort som Belle. Men hon bar stolt ut det till bilen och apan blev snabbt en favorit.

Nu nästan två år senare är det fortfarande hennes favoritleksak. Hon vet att den heter "apan" och hämtar den på kommando, men oftast behöver jag inte be henne. Där Belle är, brukar apan också vara.
 
Såhär såg det ut när hon var valp....
 
Och såhär såg det ut för några dagar sedan...

Kommentarer

Postat av: Simone

Publicerad 2014-11-23 14:10:18

Zelda har också en favorit som är en apa. Den är dock Så sleten nu. Hon fick den i alla fall när hon precis flyttat hem till mig när hon var 6,5 månad.

Navi har två kattleksaker i form av möss som favorit

Svar: Haha så sött med mössen!
Men visst, de slits, undrar om jag kommer behöva sy ihop den när den är söndersliten eller hon accepterar en ny leksak ;P
Molly Drozd

Postat av: Frida

Publicerad 2014-11-24 10:08:08

Aw sötnosen! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela